I vanliga fall brukar jag göra mina julköttbullar på kalvfärs, och krydda med ansjovis, kanel, ingefära och kryddpeppar, men till vårt julknytis i min italienska grupp igår gjorde jag i stället några italieninspirerade bullar
Om ni hade tänkt fira kladdkakans dag idag och dessutom är sugen på en tjuvstart av julen, kan jag rekommendera denna kladdpepparkaka serverad med lingongrädde
En del är Nya och andra har några år på nacken. Massor av godsaker att pröva på till julens gottebord. Det finns många fler att välja på i hyllorna och därför återkommer jag en annan dag med flera kokbokstips
På mittt julbord finns det alltid flera sorters korv. Dagens "tips från coachen" är att göra prinskorven lite mera festligt julig genom att klippa två snitt i varje ände på korven
Jag fick möjligheten att i fyra dagar medverka på olika scener och dela med mig utav raw food och berätta om den nya boken ”Mitt Nya Raw Food Kök” som givits ut på Massolit förlag
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.