Jag har gjort det här receptet tidigare men blev påmind när jag läste Matplatsens blogg. Recept. Idag har jag känt att det börjar krypa i kroppen jag känner mig rastlös, det är ett tecken på att jag är på bättringsvägen
Vitello tonnato à la burk Den här klassiska italienska såsen ska egentligen serveras till kalvkött, men är god till mycket annat – framför allt när desperationen infinner sig
Jag fick möjligheten att i fyra dagar medverka på olika scener och dela med mig utav raw food och berätta om den nya boken ”Mitt Nya Raw Food Kök” som givits ut på Massolit förlag
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter, ta ut när färsen är genomstekt (beror på ugn och form)
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.