Variation på juliga, kryddsmakande köttbullar
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g färsk jäst
  • 1 flaska glutenfritt öl, 33 cl - finns flera olika sorter på Systemet
  • 1 dl vatten
  • 35 g LF smör
  • 1 msk glutenfri soja
  • 1 dl mörk råsirap av sockerbeta - eller mörk dadelsirap eller vanlig mörk sirap
  • 4 dl rårismjöl
  • 3 dl teffmjöl - ljust, mörkt eller en blandning av båda
  • 2 msk husk
  • 1 tsk mald ingefära
  • 1 tsk mald pomerans
  • ½ tsk nystött kardemumma
  • ½ tsk malda kryddnejlikor
  • 200 grader ca
  • 50 minuter Ta brödet ur formen och fortsätt grädda det utan form
  • 15 minuter ytterligare

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.