Vi hade det inte så knapert förr, det lär man förstå. Men detta är inte gott. Med reservation att det fortfarande finns några som fortfarande äter detta och älskar att tala om hur gott det är efter varje tugga
Svartvinbärslikör pågång. 2016-09-13, 20. 24. Har slarvat och inte plockat av vinbären förrän nu. Plockade och bestämde mig för att göra likör av bären
. Idag gör jag ett avsteg från frukostgröten och bjuder i stället på en jättegod bovetecrunch. Jag gjorde ju en variant för ett tag sedan, och den blev väldigt uppskattad och försvann i ett nafs
Idag är det väl kanske inte söndag men i söndags var det det. På söndagar ska man äta söndagsstek. När jag växte upp, på 1850-talet, serverades det ofta stek med sås och potatis på söndagarna
Det är mycket att hålla reda på, vara ensamt ansvarig för och samtidigt som det verkligen inte finns så värst mycket marginaler för någonting så här i början av en ny verksamhet
Nu när det äntligen blivit härlig sommarvärme så är det är inte lätt att veta vad man ska äta. Jag blir som de flesta andra sugen på lättare mat och gärna flera små kalla rätter
Det är mycket att hålla reda på, vara ensamt ansvarig för och samtidigt som det verkligen inte finns så värst mycket marginaler för någonting så här i början av en ny verksamhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.