Och som vanligt så gjorde jag ägghalvor det går inte att vara utan…Detta blev en minnesvärd Påskhelg så här skönt vet jag inte att det har varit någon gång
Martin tycker om att experimentera i köket och ävendennagång blev det så gott. I påskhelgen var vi hembjudna till Linn och Martin på middag och jag lovade ju återkomma med bilder och recept från middagen
Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Servera på traditionellt vis med knaperstekt rimmat fläsk och en vanlig vitsås. Smakar som du har svår tandköttsblödnig och känslan av slemmigt frysskadat blött bröd på tungan är påtaglig
)Skriver mer en annan gång. Vi kör en detox på massa juice just nu, grönsaksjuicer till största del, både färdigköpta (endast grönsaker, inget annat) och egna som vi gör med juicecentrifugen
Rätterna finns redan påbloggen i registret. Entrérätt. Glada vappen och god fortsättning påvåren. Bakad torskrygg med nordisk pesto, salsa och vårens första primörer
Fräs den hackade vitlöken i olja på svag värme. Då är det lätt att ta till en hämtpizza, eller en mosbricka från korvkiosken, eller kanske köpa hem något från matbutikens frys
Skala och finhacka löken och lägg i en bunke. Gnid in röran i kycklingen och låt marinera. Skiva under tidenpotatisen i en halv centimeter tjocka skivor
Vi har ätit italienskpåen av våra favoritrestauranger och besökt vårt absoluta favoritställe i stan, Torvehallerne, där vi kan botanisera runt, sniffa och smaka i flera timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.