Ostpanerad torsk med basilikasås
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 600 g torskfilébitar
  • 1 ägg ca 1 dl ströbröd
  • ½ dl riven parmesanost
  • salt
  • peppar
  • olja/smör
  • 3 morötter 4 vitlöksklyftor persilja
  • olja
  • Basilikasås
  • 3 dl fiskbuljong
  • 1 dl grädde
  • ½ msk citronsaft
  • 1 msk maizena
  • 2 tsk torkad basilika
  • ½ dl riven parmesanost
  • salt
  • peppar
  • 3 morötter 4 vitlöksklyftor persilja
  • olja
  • Basilikasås
  • 3 dl fiskbuljong
  • 1 dl matlagningsgrädde 15% (8 SP)
  • ½ msk citronsaft
  • 1 msk maizena (1 SP)
  • 2 tsk torkad basilika
  • ½ dl riven parmesanost (2 SP)
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.