1800 g fläskfilé. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 1Varva bacon, fläskfilé och svamp- och paprikafräset i en smord ugnsform
Skiva fläskfilén i centimetertjocka skivor och bryn hastigt runt om i baconfettet. Varva fläskfilé, bacon, lök och paprika samt champinjoner i en smörad gratängform
Att fylla fläskfilé och kyckling tycker jag är riktigt najs. Skölj och ansa fläskfilén, torka av. Fördela skinkan omlott ovanpå fläskfilén, och sedan mozzarellaskivorna
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur. 500-600 g fläskfilé