Krämig, massa kött, paprikaoch majs, bröd, ost…u name it. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Det blev till slut enOst- och skinkpaj med röd paprikaoch pajdeg med keso. Detta är en mild paj som du kan krydda till ordentligt om du byter ut mild ost till lagrad eller kryddar med stark paprika istället för söt…ja ni förstår nog vad jag menar
Nu ligger hon i alla fall och sover, och jag och Jonas ska sätta oss och kolla på ett avsnitt av Game of Thrones och äta ostoch kex med en smarrig tomatmarmelad med kardemumma
När vi var på Tjolöholms julmarknad för någon vecka sedan så köpte jag bland annat ett gäng med goda franska ostar, minns tyvärr inte namnet på de men det var engrönmögelost, engetostochenbrieost
Häll av vattnet och blanda bönorna med den redan rostadeoch skalade paprikan. Nyligen råkade jag radera mina uppgifter på en av alla otaliga sökajobbdatabaser och det tog över två timmar att fylla i allting igen
Då inser man vilken betydelse förskola/skola har att servera en bra kost. I augusti kom boken "Enviktig bok om övervikt hos barn och ungdomar" av Sofia Trygg Lycke
Jag rostade dem på hög värme och skakade pannan regelbundet för att de inte skulle brännas. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja ochpaprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
På toppen så strödde jag på lite ost de sista minutrarna och fick då enliten extra god touch. Här tillsammans med lite paprikaoch gräslök från min egen lilla kruka i köksfönstret (
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.