Lägg den färdigkokta pastan i botten av ugnsformen, häll över tonfisksåsröran, strö över den rivna osten och sätt in formen i ugnen att gratineras i ca 25-35 minuter. strimla en bit på ca 10-15 cm
Instruktioner för en gravity-tårta. « Viktig tv-kväll Fredagsdrinken. Jag känner att jag, precis som under Whole30-perioden, får upp ögonen för en nyttigare slags matlagning. 2014-07-15 22. christine95hotmail-com. 2013-05-16 12. christine95hotmail-com. 2013-01-17 22. christine95hotmail-com. 2012-06-08 10. christine95hotmail-com. 2017-02-12 20. christine95hotmail-com. 2017-02-11 13. christine95hotmail-com. 2017-02-08 15. christine95hotmail-com. 2017-02-04 12. christine95hotmail-com. 2017-02-03 16. christine95hotmail-com. 2017-01-29 12. christine95hotmail-com
Jag övervägde till och med möjligheten att alla mina fyra USB-portar lagt av. Men man kan ta sin Crock Pot-gryta som är av keramik och ställa den på spisen för att reda eller ännu enklare, blanda ner lite maizena på slutet av koktiden så reder sig såsen på plats
Chokladpopcorn är inte bara bästa fredagsmyset eller lördagsgodiset för barnen, de kan också vara med och göra dem och de kommer vara stoltare än stoltast över att ha fixat sitt eget finurliga godis
Vi börjar med efterätten som blev ett eget "hitte-på", en tiramisu med somrig smak. Tiramisu med jordgubbar 4 porten form med måtten ca 30*20 cmca 1 paket savoiardikex2 äggulor1 dl socker300 g mascarponeost½-1 apelsin, rivet skal och pressad saft3 dl starkt kallt kaffe1 dl apelsinlikör, eller amaretto1 paket jordgubbarVispa samman äggulor och socker så det blir fluffigt
Dessutom med ingredienser som är lätta att komma över - kanske har du dem redan hemma. 3 bananer5 msk sojamjölk3-6 tsk pulverkaffe (beroende på hur stark kaffesmak du önskar)25 mörk hackad veg chokladPynt & garnering. jag startade med att breda den över tallrikar och ställa i frysen, och röra om i ca 15-minutersintervaller, tills smeten nästan är helt genomfrusen. När smeten är färdigfryst, gör du apelsinsirapen, genom att helt enkelt finriva skalet samt pressa resterande del av, apelsinen du tidigare skar skivor från, och blanda saften plus det rivna skalet samman med ca 3-5 msk socker
2 stora koppar basilikablad 2 msk pinjenötter 2 klyftor vitlök (gärna färsk) någon nypa flingsalt 1/2 kopp nyriven parmesan 2 msk nyriven pecorino 1/2 kopp olivolja 3 msk rumstempererat smör (1-2 msk pastavatten - blandas ut i peston precis innan den blandas med exempelvis pasta) Gör så här. 2 stora koppar basilikablad 2 msk pinjenötter 2 klyftor vitlök (gärna färsk) någon nypa flingsalt 1/2 kopp nyriven parmesan 2 msk nyriven pecorino 1/2 kopp olivolja 3 msk rumstempererat smör (1-2 msk pastavatten - blandas ut i peston precis innan den blandas med exempelvis pasta) Gör så här
-Hej på er alla som har hittat hit till Home2tiny. Vilken fantastisk vinterdag jag vaknade upp till. Japp nu har vi snö igen och det är väl sådär, men solen strålar från en klarblå himmel så då får det väl vara okey med ett vintervitt landskap
2-3 tsk örtvinäger av bästa kvalitet. Stek på hög värme i 4-5min. 2-3 tsk örtvinäger av bästa kvalitet. Då vi provade en auberginerätt härom veckan blev vi överväldigade
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Den här milda och lena soppan fick jag tips om hos en gullig tjej på Instagram. Den såg så god ut och enkel att både göra och förbereda så valde den som förrätt på min fest
Ugnsbaka ca 45-55 min (beroende på storleken på potatisen) i 180 grader. Igår skördade jag mina sista egenodlade färskpotatisar och det var en ganska stor kasse jag bar med mig hem
Fick kanske inte överväldigande många hurra-rop ifrån barnen, men jag tyckte den blev jätte god. Av någon konstig anledning känns det nästan som ett svek att äta just paj utan den obligatoriska 80-tals salladen gjord på smaklös isberg, gurktärningar, burkmajs och tomat. Grädda i ugnen på 175 grader i 6-9 minuter, eller tills den har fått fin färg. 2-3 dl riven ost. Grädda på 200 grader i 30-40 minuter. 2-3 dl riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.