Detta fröknäcke är ett av mina absolut bästa recept - faktiskt. For my international readers. There is a google translator to the left at the bottom of the menu
(I cook them for at least 1 minute less than directed on the bag. Mine boiled for 5 minutes). Combine all ingredients in the slow cooker and cook on high for 2 hours or low for 3 hours, stirring once or twice. 1 can cream of chicken soup
Tre rätter innovativ, vällagad och vild mat där Bryggare Borgs öl både satte smak på maten, och fick ställas mot några etablerade konkurrenter i en taste-off
Häll i tomatkross, tacosås, ketchup och fyll sedan tacosåsburken med vatten till brädden tre gånger och häll i (ca 6-7 dl vatten blir det totalt). Bryt i spaghettin och rör om några gånger under 5-6 minuter. Lägg på locket och låt koka ytterligare 4-5 minuter
and chunks of ice falling down the sky, all in one day. I first saw this recipe at Martha Stewart a couple of years ago and lately at Donal Skehan's page
12 msk Arla® Smör-&rapsolja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 vitlöksklyftor 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 300 g pasta penne, koktid 11 min 3 dl Arla Köket® vispgrädde 1 burk krossade tomater à 400 g 1 tsk salt ½ tsk chiliflakes 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja 1 burk vita bönor à 400 g 1 krm svartpeppar Till servering. Fräs den mjuk i smör-&rapsolja ca 2 min i en stor kastrull
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 250 g champinjoner 1 kokta kikärter (à 380 g) 2 msk olja 1 msk tomatpuré 1 grönsaksbuljongtärning 1 burk körsbärstomater (à 400 g) 7 dl vatten 3 dl visp- eller matlagningsgrädde 1 msk torkad basilika 1/2 msk torkad timjan 1 tsk chiliflakes 1 1/2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 300 g spaghetti Till servering riven parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lät iofs skitäckligt så det heter det nog inte. -) Jag ska absolut ta konceptet vidare och testa igen, kanske med lite mer smaker och lite mindre vatten nästa gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.