Med detta sagt så vill vi nu skriva om på vilket sätt som vi försöker äta mer hälsosamt, även om vi inte skulle kalla det diet, särskiltsom det främst handlar om att man ska äta mer av en hel del saker och inte mindre
Börja med att skiva ner vitkålen i mindre bitar. har gett upp odling av kål eftersom jag alltid får mängder av kålfjärilslarver och jag har ingen lust att tampas med dem
När man har en tid av firande och tipsar om flädercheesecake med ricotta. Utanför fönstret är molnen tunga och ett dovt muller hörs vittnar om att både regn och åska är i antågande
Som tillbehör stekte jag tjocka skivoravblomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör. Ta fram smöret, skär i grova skivor ner i en bunke och låt stå så det blir mjukt
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrandeoch läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig ochlagom söt solgul historia
Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa och med en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Enkla att göra, inga konstigheter alls ochkombinationenav ingredienserna blir så bra. De hittade jag i en italiensk blogg och hon som skriver i den har förstås tillgång till färska valnötter från sin egen trädgård
Och lägg i vaniljpulver samt socker efter tycke. Gott blir det om det serveras med bär vid sidan om. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Skiva korvarna och bryn dem i mjölkfritt margarin. Nicklas och Emma tycker inte alls om korv så det är inte lönt att ens tänka tanken att tillaga något sådant men jag kan tycka att det är gott, ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.