Fördeg. Lös upp jästen i vattnet och mät upp mjölet i en degbunke. Häll över jästblandningen och knåda degen i degblandare på lägsta hastighet i 10 minuter
* Purjolökstarte med löjrom* Kalvfilé med svartvinbärssky och rostade gräddiga rotfrukter* Äppelflarn med ingefärsgräddeLÖJROM - HUSMORS NYÅRSFAVORITViktors nyårsmeny faller mig i smaken av några olika skäl
Äppelpaj är ett bakverk som finns i en mängd olika varianter. I jakten på den perfekta äppelpajen så gjorde jag en liten äppelpajprovning med 3 olika pajer - en äppelkaka med crème fraîche, kardemumma och citon, en äppelsmulpaj med flingsalt och en äppelpaj med dulce de leche och kokos
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
Hej soliga fredag. Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Hej allesammans,. Hoppas allt är bra med er. Jag ska alldeles strax sticka iväg och träna en timme och sen måste jag tvätta och packa lite grejer inför imorgon när jag och mina föräldrar ska åka upp till stugan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.