Skär köttet i tärningar 1,5 x 1,5 cm, och marinera det i Mushroom soy och lite salt. Pudra med mjölet. Skär paprikorna och purjolöken i lika stora bitar, skär löken i klyftor
Efter Powerstepen åkte jag hem o piffade lite, vi hade bestämt att vi skulle ses lite tidigare för att det inte skulle bli så sent som det lätt kan bli när tiden rinner iväg när man har trevligt, eftersom vi skulle på Lisas 40-års fest på matstudion dagen efter. Jag träffar ju T ikväll på 40-års festen så jag ska kolla en extra gång så jag inte glömt någon ingrediens. 40-års fest på matstudion dagen efter
1-2 dl hallon. Det händer inte så mycket här på bloggen för tillfället. Jag har så mycket jag vill blogga men det blir inga bra tillfällen lediga för det
"Absolutely dear. Tacosoppa (4-5 port). 2-3 msk tex mex krydda. 0,5-1 tsk örtsalt, smaka av med. Låt puttra i ca 10-15 min. Gratinera i ugnen i 3-5 min. Tillsätt ev 1-2 dl vatten beroende på vilken konsistens du vill ha på soppan. Tacosoppa (4-5 port). 2-3 msk tex mex krydda. 0,5-1 tsk örtsalt, smaka av med
Gjorde en gammal favorit idag till kvällsmål, var så otroligt sötsugen men ville inte ge med mig och käka upp de galet sockerfyllda bullarna i frysen så kom på att varför inte göra lite äppelpaj la idastyle
Thanks, dear mom. Grädda kakan ytterligare ca 10-15 minuter eller tills glasyren fått färg. Bake the cake for a further 10-15 minutes or until the glaze has a golden color
I kort tog sådant som tunna äppleskivor 4-5 timmar, svamp/lök/blomkål 6-8 timmar och morötter/sötpotatis tog närmare 12 timmar. Metoden som jag tyckte fungerade bäst var att vispa ihop ca 6-8 ägg och hälla ut det tunt över en bakplåtsklädd plåt
Hej darlings. Jag strävar efter 48-50 grader på laxen, då är den saftig och tillagad. Ta ut fisken och höj värmen till max grill och sätt in fisken igen och kör den till 48-50 grader. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 150 gr. 48-50 grader
my darling have eaten just as many and we're having a really good evening. 8-10 port. Grädda mitt i ugnen tills pannkakan stelnat och fått en lätt gyllenbrun yta, portionsformar ca 15-20 minuter, större form ca 30 minuter. 8-10 port
Hi darlings. Nybakat bröd yummy. Allt väl. N. y. b. a. k. t. bröd är ju bara sååå mums. Yummy. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Glasen är to-die-for. God förmiddag darlings. 2Ingredienser6 cl Gin4 cl St Germain fläderlikör, (alt fläderkoncentrat)8 cl citron, färskpressad juice(4 cl sockerlag) - detta skippar jag, blir tillräckligt sötVitan av 1-2 äggInstruktionerBlanda alla ingredienser i en shaker med is, skaka kraftigt och häll upp i glas3. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 6 cl G
Förra helgen fick jag ett samtal från en av Darlingens kompisar som ville att jag skulle baka kakor (med superkort varsel plus att jag jobbade de dagarna) som de skulle ha på mannens svensexa
se have fronted many of my latest blog post one their home page, that's love my dear friends. ca 30-35 st. Forma till ca 30-35 bullar och låt jäsa ytterligare 20-25 minuter under bakduk. Grädda bullarna om de är formade som tradtionella saffransbullar mitt i ugnen i ca 10-15 minuter. ca 30-35 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.