De som gärna äter kött kan välja ett ugnsbakat serranochips. Men det fattas ett krispigt chips av något slag ovanpå svampen, huvudsaken det är krispigt med lite sälta
| Det tar sin tid med att göra serranochips. Finhacka jalapenos och blada samman med philapdelphiaosten, bred ut på tunnbrödet, strimla salladen och fördela över tunnbrödet
Till förrätt åt vi blomkålssoppa medserranochips och smördegssnurror med fetaost och örter. Vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans med goda vänner
Och det ska sägas med en gång. Och med en sådan omgivning får man lite av den där italienska New York-känslan som inte är en genuin italiensk-italiensk upplevelse, utan snarare immigranternas barn och barnbarns version av hemlandet och dess kokkonst
Och ja, olivoljeglass är mycket godare än det låter – den var mild, fruktig och lite pepprig. Den sistnämnde är en välkänd krögare, kokboksförfattare och tv-personlighet med egen köksredskapskollektion
Smaka av med salt o svartpeppar. Stekte några kycklingfileér i olivolja och gjorde serranochips till. CeasardressingHacka en sardell, vispa ihop med 1 msk fransk senap (eller vanlig,funkar det med), 1 äggula, 1 pressad vitlöksklyfta och 2 tsk vitvinsvinäger
Smaka av med salt och peppar. Droppa i persiljeoljan och servera serranochipsen till. Plocka persiljebladen och mixa dem med oljan till en slät, grön olja
Mixa bladen med olivolja. Varva avrunna ostsnibbar med skinka, garnera med basilikablad. Torka skinkskivorna på plåt med bakplåtspapper mitt i ugnen i 150 grader, gärna varmluft, 15–20 minuter, eller tills skivorna håller fasonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.