Fläskfilé är jättegott tycker vi här hemma men det kan lätt bli lite tråkigt med bara en bit fläskfilé rakt upp och ner på grillen så därför beslutade jag mig för att fylla den innan jag la den på grillen
1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Den absolutte - men likevel ikke offentlige - vietnamesiske nasjonalretten er phó (uttales fø), suppe laget på enten kylling- eller oksekjøttkraft servert med risnudler, litt kjøtt, bønnespirer og diverse tilbehør som fiskesaus, soyasaus, chili og lime
Kul alternativ mot den vanliga klassiska med lax och räkor som alla jämt äter annars. Tog mig friheten att garnera med lite soltorkade tomater och salami som blev över när jag gjorde ena fyllningen, plus att jag även garnerade med cocktailtomater
Man skulle kanskje ikke tro at den enkle listen med ingredienser til fyllet, omtrent uten krydder eller noen form for saus kunne være så spennende, men dette er faktisk veldig godt
Server med f. )1 kg oksekjøtt i terninger50 g hvetemel2 hakkede løk2 hakkede hvitløksfedd150 g sopp, delt i fire2½ dl rødvin1 boks knuste hermetiske tomater5 dl oksekraft/buljong2 ss tomatpurésalt/pepperVend kjøttet i mel og brun det så i panne
Tilsett tomater, sukker, oksekjøttet (med kraften), kraft, krydder, salt og pepper. Denne er ganske mild, så man kan med fordel tilsette mer chili, men man må kanskje se det an hvis den skal serveres til barn (skjønt jeg har en toåring som elsker mat med futt i)
Lägg i ärtorna och smaka av med salt och peppar. Häll i en slev med buljong och öka på värmen. Ta bort kvisten med rosmarin och lägg i den smalt skurna parmaskinkan i slutet av tillagningen
En störtskön bok där de delar med sig av sina bästa vardagsmat/festmat/efterätter , you name it. Blanda ner parmaskinken och låt det fräsa ihop några minuter
Spe med kraft og kok til en jevn saus. Smak til med salt og pepper og rør inn rømme. )1 kg oksekjøtt i store terninger2 store løk, skivede4-5 hakkede hvitløksfedd1 ss hvetemel1 ss paprikapulver6 dl kraft/buljong1 boks hermetiske hakkede tomater2 ss tomatpurésalt/pepper2 røde paprika i biter6 store poteter, delt i biter1½ dl seterrømmeBrun kjøttet
Smak til med salt og pepper. Server med potetmos. )1 kg oksekjøtt i store terninger200 g bacon i terninger250 g hele, skrelte småløk400 g champignon4-5 hvitløksfedd2 gulrøtter i skiver2 ss hvetemel½ flaske flaske rødvin1 ss tomatpuré2 laurbærblader½ ts tørket timian4-5 dl oksekraftsalt/pepperBrun kjøttet i en gryte
Sjekk at de er gjennomkokt med en kakepinne. )5-600 g oksekjøtt i terninger2 løknoen hvitløksfedd6 store poteter i terninger4 gulrøtter i store biter3-4 selleristenger i store biteret glass rødvinkraft/buljongworcestershiresaussalt/pepperlaurbærbladtimian1½ kopp hvetemel½ ts saltlitt kvernet pepper½ ts sennepspulver1 ss tørket gressløk, eller andre urter2 ss olje1½ ts bakepulver1 egg½ kopp melkBrun kjøttet
Hell i porsjonsskåler, dryss over ost og server (gjerne også med en rømmeklatt). (6-8 porsjoner)1 hakket løk1 hakket jalapeño2 knuste hvitløksfedd1 kg oksekjøtt i biter1 boks hermetiske tomater½ glass salsa3 dl oksekraft3 dl vann3 dl hønsebuljong3 dl ferdig tomatsuppe (Heinz eller Campbell)1 ts malt spisskummen1 ts chilipulversalt/pepper2 ts worcestershiresaus2 ts tabascorevet cheddar til serveringDe fire første ingrediensene stekes i litt olje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.