I avsnittet Hur får du en metod i sju steg för att lyckas med övergången till den rena och läkande maten, en metod som du kan behålla i din vardag för resten av livet
Även dessa är långjästa och får en lite hårdare yta och ett segt inre. Gör degen på kvällen och baka ut bröden lagom till frukost och överraska någon du gillar
Förr i tiden hade jag varit en "överlevare" dåjag hade klarat svält bättre än andra. Närjag testat lågkolhydratsdieten har jag bara mått dåligtoch vågen har inte rört sig alls särskilt mycket
Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå att jag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang ochjag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Dels för att solen gör att det spritter i hela kroppen av vårkänslor och sen kommer de bästa och finaste vännerna ikväll, jag menar då kan man faktiskt inget annat än vara på ett toppenhumör
Skär mango i tärningar om du inte köpt färdigtärnad blanda med hallonen i en skål, fördela likören över och låt stå i kylen några timmar så det marineras (rör om försiktigtdåochdå)Garnera pannacottan med de marinerade frukterna/bären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.