Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Blanda samman alla ingredienserna, smaka av och låt såsen stå kallt någon timme till serveringen. Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
salt ochsvartpeppar. Mättande blir det i och med allt smör som är i… kan man bli smörberoende. En variant på biff med lök, fast utan biff och med fläsk istället
Ochså kom dagen jag fasat för och längtat efter på samma gång. Så nu sitter han här. För övrigt har det varit en skön helg med H, med sconesfrukost och äppelpajsfika, vilsamma stunder och mera aktiva timmar i ett av stadens shoppingkvarter
Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning. Vill man att det ska gå i rasande fart, kan man ju alltid köpa färdig tårtbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.