instagram 100kitchenstories. Jag har alltid tyckt om jordnötssmör, men det har aldrig varit den där "wow omg vad gott"-känslan som många har över denna matvara
instagram 100kitchenstories. Det känns som att jag pratar om vädret hela tiden men hur kan man INTE göra det när det är så underbart som det har varit de senaste dagarna
instagram 100kitchenstories. Det är fyra dagar kvar innan jag byter ut ettan i min ålder och blir en tjugoåring, så jag tänkte njuta av mina sista dagar som ung (haha) med att gå på barnbio med några kompisar ikväll
Line a baking sheet with parchment paper. Top each bowl with roasted brussels sprouts and broccoli. In a mixing bowl, toss brussels sprouts with 1 tablespoon sunflower oil, ¼ teaspoon salt, a pinch of black pepper to coat thoroughly. In a mixing bowl, toss chopped broccoli with 1 tablespoon sunflower oil, ¼ teaspoon salt, a pinch of black pepper to coat
Instagram 100kitchenstories. Har ni saknat mina frukostskålar. Det är en speciell känsla av att äta en frukost i skål, som har garnerats med lite extra försiktighet och ömhet i fina färger och med ljuvliga ingredienser, och det är anledningen till varför jag har saknat att äta detta
instagram 100kitchenstories. Ny vecka, nya tag och dags att komma tillbaka till matrutinerna igen efter att ha varit borta på mini-semester i Montenegro och Kroatien med tjejkompisarna
instagram 100kitchenstories. För lite variation mot den stora mängd blåbär och björnbär jag ätit de senaste dagarna, så gjorde jag i morse en havregrynsgröt med fräsch smak av vanilj och lime
Detta är en ganska mager kaka med mycket fiber, innehållande banan, men även blåbär. Jag tycker att detta bananbröd, som jag kallar den, är som en blandning mellan bröd och en söt mjuk kaka
Godmorgon. . Igår så hade man möte med skolan på eftermiddagen om mitt personliga schema. Eftersom jag bara gör 50% av mina studier så kommer jag inte gå hela dagar precis, har lite strö lektioner här och var med olika klasser, det är det värsta tycker jag med mitt schema att jag är med olika klasser som man inte direkt känner
Line an 8×8 pan with parchment or wax paper, and set aside. *If you want a thicker chocolate layer than the bars in the pictures, feel free to increase the amount of chocolate chips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.