Vispa grädden och spritsa på moussen. Vispgrädde till garnering. Och förhoppningsvis tackar förkylningsbasiluskenför sig så vi kan fira Filip som det är tänkt på lördag
Här kommer ett vörtrecept från boken Surdegsbröd som kom förra året. Något surdegsbröd skulle jag dock inte säga att det är, det innehåller visserligen lite surdeg men också väldigt mycket jäst
Känns lite hopplöst att inte kunna träna som jag vill men idag är det dags att skicka en uppdatering till min coach Shelby Starnes för att se hur formen ser ut och om vi ska göra några förändringar i det nuvarande upplägget
Servera med med sylt, dengräddersättning du tål eller varför inte med hemmagjord chokladsås. Jag använder Sempers Fin mix, och denmjölmixen är lite kraftigare så jag börjar alltid med den lägre mängden mjölmix och ökar om jag behöver
Häll smeten i en smord och bröad stor form med löstagbar kant. Vispa grädden och rör ner hallonen. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.