Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Det kommer kännas nästan som fusk- nyttig dessert som är dessutom snabb och enkel att tillaga. A lot of people freak out of an idea of an avocado in the desserts
It's really easy to do and making it myself gives me total control over the ingredients. And everybody who is celebrating Christmas with the in-laws or whom ever you want to impress
A very important step in quality control that one shouldn't skip. En vän till mig hade för ett tag sen läst min blogg och från en av kommentarerna klickat sig vidare till en annan blogg där ett recept på chokladkolafudge fanns publicerat
Pour 1/4 water ( control it). 1. Heat a pan and place 2 tablespoon olive oil and onion. Cook for 10 min over low fire or until onion are soft and golden set asid
Start by washing the kale and cut away the thick stems and cut the leaves into bite-sized pieces. The best and most delicious way is to bake them in a low heat to get better control, because I promise you that it's not a funny story with burnt kale chips
Jag är en småkaks freak. Grädda kakorna mellan 10-15 minuter. Om du gillar smaken av mandel, ja då ska du absolut baka dessa, för de är så lättbakade och påminner en mycket om klassikern ”Finska pinnar”
Dessutom är silver mer effektivt i kolloidal form och då partiklarna är många gånger mindre än mikroorganismen, kan de invadera den och "kväva den" kemiskt - utan att skada våra celler
Jag är ju om ni inte visste det en fotbollsfreak och såklart fifa freak. Ikväll var det dags för kycklingen, en rätt som vi gjort flera gånger tidigare fast på flera olika sätt
I’m kind of a controlfreak in the kitchen, yet I love having company when cooking (kind of paradox, I know), but this actually turned out to be a great dinner
Igår var en sådan där Aha- upplevelse dag. Har blivit ost freak över en natt. För det första har det varit sjukt svårt att hitta någon litteratur på ämnet - de finns knappt
Wet the bread of each layer with milk mixed with olive oil,use a spoom that you can control how much milk you put not to wet too much, remember that the fillings are wet also
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.