GF peanut butter chocolate cupcakes
SARA AASUM HULTBERG
SARA AASUM HULTBERG
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl agave syrup, raw
  • 2 medelstora ägg
  • 1.5 dl speltmjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0.75 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • En nypa salt
  • 0.75 dl varmt vatten
  • 1 dl kokosolja
  • 175 grader Vispa ihop agavesyrup och ägg i en liten bunke. Blanda sedan spelt, kakao, mandelmjöl, bakpulver och salt i en annan bunke. Koka upp vattnet och tillsätt vatten och äggvispet om vartannat i bunken med torra ingredienser tills det blandats helt. Smält kokossmöret och tillsätt på slutet. Blanda med en slickepott tills den är helt slät. Jag gjorde mini cupcakes och då räckte denna satsen till cirka 18 stycken Fördela till cirka 2/3 i formarna och grädda i cirka 12 minuter Låt svalna.
  • 0.5 dl kakao
  • 0.5 dl mandelmjöl
  • 1 dl crunchy jordnötssmör, naturell
  • 3 msk agavesyrup
  • 1 msk kokosolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.