Idag är det precis 10 år sen jag startade den här bloggen efter en 3-timmars bloggkurs. Snart är bloggen uppe i 7 miljoner visningar, så intresset för min typ av naturligt god mat att njuta av har verkligen varit stor de här åren
Min fråga må vara dum, men kanel och kardemumma i mat låter konstigt. Ska man verkligen ha det. Jag hatar spiskumming för jag tycker det luktar unket eller som när kläder har varit blöta länge och luktar instängt
Paj, tårta eller kaka, spelar ingen roll vad den kallas. Cheescake är gott oavsett. Givetvis är den bakad med laktosfria mejeriprodukter och laktosfri vit choklad
Men vi ska anstränga oss och det blir lite hälsotema här påbloggen under den närmaste tiden, vi börjar med en vintersallad som innehåller proteirik quinoa, och flera mycket nyttiga ingredienser som fänkål, ruccola, granatäpple och mandel
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.