Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
Hej på er. Har er midsommar varit fin. Vilket kanonväder det blev. Jag jobbar natthelg för fullt nu, har inte hunnit gå igenom bilderna från midsommar och våra dagar före men inlägg kommer så snart det är klart
”Hm, tro om jag verkligen kan äta såhär mycket. ” tänkte jag när jag lassade upp en rejäl portion puttanesca och fänkålssallad på tallriken efter att ha maxat fram endorfinerna under ett spinningpass på gymmet
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Nu laddar vi inför alla goda svenska grönsaker som börjar dyka upp så smått i affären, alla goda bär och frukter som smakar extra gott och snart är de nya potatisarna här
Ciao. Bästa dakdagen har det varit idag. Jag tycker verkligen om när det är "beck-svart" inne pga allt regnande och man tänder fönsterlamporna och lite levande ljus på morgonkvisten och bara mysa runt
Då vill man ha något enkelt tillbehör till sitt kött inte sant. Det är som sås och tillbehör i ett. Nytt tillbehör istället för potatissallad Förberedelsetid 15 Minuter Tillagningstid 15 Minuter Total tid 30 Minuter Recept av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.