Nytt år nya möjligheter, alltid lika inspirerande. Så då var det dags för ett nytt år igen. Menar nu inte som ett nyårslöfte utan mer att utmana sig själv och tillföra något nytt
-). Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
-Den här kommer du definitivt gilla. Igår kväll fick vi till en ny favvo bland våra asiatiska rätter. PORK`N`PRAWNS4-6 personer500 gr räkor med skal250 gr äggnudlar Santa Marias wok noodles var super1 röd chili, hackad1 dl sweet chilisås2 msk asiatisk fisksås1 lime, rivet skal samt saften1/2 msk sesamolja1 msk japansk soja200 gr rimmat sidfläsk1/2 purjolök1 morot1/2 ast suger snaps ca 125 gr1 lite klyfta vitkål, ca 100 gr1 broccoli ca 250 grRapsolja till stekningGarnering. Woka grönsakerna i rapsolja i ca 3-5 minuter. Tycker verkligen de är super, då de blandar sig bra i en wok 4-6 personer
Iiiinte det mest optimala när man ska få ut dem ur en form, och det gärna ganska snyggt också. Kladdkakssemla (12-15 st). 2-3 msk vispgrädde. Skriv ut 12-15 st. 2-3 msk vispgrädde
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
-) Varje kväll vid middagen njuter vi av ljuset som lyser upp backarna. Tänkte tips er om en galet god drink som hamnat överst bland mina favoriter -Frozen Apple Martini
TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.