Att baka är inte riktigt min grej, jag gör gärna efterarbetet med dekorering och fyllning. Det ska ärligt medges att jag köpt en och annan färdig tårtbotten
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Hej hej. Idag har jag verkligen fått massor gjort (klappar mig själv lite på axeln) har inte suttit ner på hela dagen faktiskt, jo när vi åt lunch men inte annars
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Voila. Kvällens dessert. Ann-Louise mumlade medan silversked och mousseintag något om att det var det godaste hon ätit, vilket får ses som ett gott betyg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.