Det ska ärligt medges att jag köpt en och annan färdig tårtbotten. Att baka är inte riktigt min grej, jag gör gärna efterarbetet med dekorering och fyllning
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Nu faller det sig så, att denna kvinna inte är förtjust i lakrits (ja. Så här gjorde jag. För en lakritsälskare höjer sig moussen ett snäpp med denna svarta krydda och ger en fin smakbrytning i allt det vita söta
Krångla till maten det kan man överlåta till dem som är professionella. ) Använd gärna en ingrediens mindre än en för mycket och fokusera på dem ingredienser du känner till och lär dig använda dem på ett bra sätt fullt ut
Detär verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt. Tillsammans med en så där hundratusen andra svenskar ska vi ikväll äta TACOS
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Här använde jag dessutom fläsk och lite nötter i broccolisalladen
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Gör så här. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.