Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blir riktigt gjort
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. Nu är det bara att njuta av en härlig sommarkväll och längta efter de små godingarna, men snart kommer de
Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Det måste få ta tid - så nukör vi igen. Nej nu får det vara slut på tramset. Nu när grillandet bara stormar över en så måste jag blogga lite grill förstås
Inget jobb för mig idag alltså, vilket inte känns bra med tanke på att det är så kort tid kvar för mig på gamla jobbet och jag behöver lämna över en hel del till mina nya kollegor
Fannys originalrecept (och tjusigare foton) kan ni hitta här. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
de kaffekoppen nu. En trött instruktör efter passet hihi körde även en massa intervaller så alla kan jobba i sitt tempo o ta ut sig så mycket som söndagsformen tillåter helt enkelt
De är populära bland nyttigare recept eftersom de främst används till att ersätta socker. I veckan fick jag ett stort lass dadlar av pappa och självklart blev jag överlycklig
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Efter 30-40 minuter i ugnen var gratängen färdig och såg ut så här. En perfekt rätt så här i sommartid är följande recept jag hittade i "Buffé" nr 4 2013, nämligen zucchini-och-mozzarellagratäng (länk till receptet)
Jag har skrivit om dessa plättar förr, därför kallar jag de nya plättarna för zucchiniplättar 2. 0, vilket betyder att jag utvecklat receptet vidare eller åtminstone tillfört det några nya ingredienser
nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs → . Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. En citron hittade jag, den delade jag upp och pressade ner lite av vätskan inuti kycklingen och sedan kastade jag ner ett par citronklyftor inuti kycklingen också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.