Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
-) , men nu är en ny äntligen klart, som vanligt gjort med äpple i för jag tycker den blir bäst så. Funderar på att torka lite surdeg för att ha som reserv ifall något skulle hända med den nya
Ofta tenderar dom att bli lite kompakta och â€tunga†men nu blev jag faktiskt riktigt nöjd med konsistensen och vi har precis provsmakat varsin… Ostfralla & ett stort glas mjölk, sen sover man gott
men det är hög tid att lyfta det igen, med lite justering och nya foton. Låt degen svalna lite på bordet så inte chokladen som vi snart skall tillsätta smälter
När det kommer till fläskfilén så tycker jag att man ska satsa på en ekologisk svensk fläskfilé eftersom det brukar vara stor skillnad mot de som inte är det
Blanda var för sig med lite salt i en stor skål. . Igår träffades jag och Sara, köpte ett gäng grönsaker och hängde i mitt kök där vi gjorde 14 burkar med inlagda grönsaker
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
nymald. nymald. nymald. Gör så här för att göra brödet. Blanda båda mjölsorterna, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren
Eftersom man såklart vill bjuda på tårta så gjorde jag det enkelt & bakade två stora Pavlova tårta. I torsdags hade vi stort trädgårdskalas eftersom Fredrik fyllt 40. 2 nypa salt. 2 nypa salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.