Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader. Den här varianten har 100 gram choklad istället för 150 gram. 100 gram choklad. 150 gram R
Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. 100 gram Philadelphia. Share on Facebook 100 gram Philadelphia
Befinner mig i Sälen för julfirande med hela familjen. Tänkte tips er om en galet god drink som hamnat överst bland mina favoriter -Frozen Apple Martini
När jag friskat upp den brukar jag låta den stå framme ett tag så att surdegen börjar puttra igen. En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blir nyfiken att prova. Idag låg det senaste numret av Allt om mat på hallgolvet när jag kom hem från jobbet
Gjorde en ny omgång päronmarmelad i förra veckan, som jag skulle ha till en av tårtorna som jag bestämt att göra till Syrrans 18-årskalas som jag var hemma i Tidaholm och firade i helgen som var
En ny favorit. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin. Nyp ihop mjöl, socker och smöret skuret i bitar till en smulig massa
Servera gärna lite färsk basilika på pizzan och ät tillsammans med en god sallad. Jag gillar att utveckla mina recept och prova att byta ut lite för att förnya dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.