Rejält med nymalen svartpeppar. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nyttfönster)Delapå Facebook (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nyttfönster)Click to email (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nyttfönster)GillaGilla Laddar
Jag går alltid på känsla vad gäller kryddor och vad jag har hemma, så mina köttfärssåser är nästan aldrig sig lika men mina barn är van att prova och är inte rädda för nya smaker
Maken och jag testade ett nytt recept under helgen när vi ville ha något riktigt gott som gick snabbt att sno ihop som kom att bli en ny mumsig favorit
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
Planen er at det skal være klart til en stor middag pånyåret. Om jeg skulle bestemtmenyen, hadde jeg sparket ut svineribben og erstattet med pinnekjøtt når som helst
Rör smör och socker poröst. Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Jag får så många förfrågningar just nu från både företag och privatpersoner som vill ha hjälp att bli bättre på det här med veganmat och som vill hjälpa till att sprida ordet, att lära sig laga mer mat eller kanske vill hjälpa till och sprida sina egna nya coola produkter till fler
Vinet har en utmärkt balans mellan det lite silkigt mjuka och bångstyrigt syrliga, mellan det djupa och det lätta och med snyggt integrerade tanniner och en touch av ekfatkryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.