Jag gillar att utveckla mina recept och prova att byta ut lite för att förnya dem. En nypa salt. Igår provade jag att experimentera med en avminafavoriträtter - nämligenomelettpizza
Blanda ner kanelen, nystött kardemumma och den malda nejlikani den varma kokosoljan. Jag har ett amerikanskt recept som skaperskan har fixattill för att passa tillbakmaskin, men alla ingredienserfinnsinte på samma sätt här som i USA, så jag avvaktar ett tag med att testa det, men nån dag ska även det testas
Nya sötsaker av julens resterLiknande bloggposter. Om man intevill att julen ska vara ända fram till påska kan det kanske sittafint med några tips på vad man gör av alla överblivnajulingredienser
Igårfick jag hem senaste numretavLantliv Mat och Vin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Smaka av och servera direkttillnykokt pasta och sallad. För ett tag sedan gjorde jag en god pastasås med kassler och bearnaise och idag letade jag upp receptet och gjorde en nyversion
Så jag bakar bara enkla godbitar hemma eller kopplar av med en massa choklad och annat gott. Vi gjorde dem idag på skolan & alla smaskade på glatt hihi
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Idag hade jag just den müslin som topping på min bananglass i en helt ny smak. I lördags när vi var runt och tittadei de centrala delarna av staden, såg jag en affär som hette My Muesli och jag blev genast intressrad
Nu är senaste numretavIsabellas ute i handeln. Missainte denna underbara tidning, i detta numret tema utekök genom att återanvända gamla möbler och prylar och inteminst ett perfekt reportage om snabba sommarrätter för att slippa stå i köket
Köttfärsbiffikrämig sås. -Smaka av med salt & peppar. Ingredienser. Köttfärsbiff. Tillagning. -Lägg ströbröd och lite vatten i en skål och låt svälla tills du förbereder biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.