Tillsätt grädden smaka av med salt och peppar,. Vitvinssås. Ingredienser. Du kan här även mixamed ett par nävar ärtor för att få såsen grön och bryta fint mot tex
Sila såsen och krydda med salt, en skvätt citron och kanske en klick smör. Hacka persiljan. Skär champinjonerna och den gula löken fint och fräs ilite matfett i en rymlig kastrull
saften av ½ citron. 2 dl vittvin. 3 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong. 3 dl Arla® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 schalottenlökar 2½ msk Arla® Svenskt Smör 2 dl vittvin 3 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong 3 dl Arla® vispgrädde salt saften av ½ citron
Sila såsen och krydda med salt, en skvätt citron och kanske en klick smör. Hacka persiljan. Skär champinjonerna och den gula löken fint och fräs ilite matfett i en rymlig kastrull
Mixa gärna såsen med en stavmixer. Garnera gärna med hackad gräslök. Skala och finhacka schalottenlök. Smaka av såsen med salt och peppar innanservering
Sila ner såsen i en ny kastrull och smaka av med salt, malen peppar och litecitronsaft. En härligvitvinssås som passar perfekt tillfrasigt panerad fisk och pressad potatis
Grillad lax medsparris och Länsmansgårdens vitvinssås. Laxen grillades på engångsgrillInnanvi skulle resa därifrån skulle jag försöka mig på att laga något gott med de begränsade köksmöjligheter som fanns att tillgå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.