Nyårsfilé med rotsakskaka och rödvinssås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram oxfilé
  • 3 msk Bong Touch of Taste Oxfond med Rödvin
  • 1 msk chilisås , tomat
  • 1 msk rödvin
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk pepparmix (rosé-, grön-, svartpeppar)
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , pressad
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 1.5 dl rödvin
  • 1.5 dl vatten
  • 3 msk Bong Touch of Taste Oxfond med Rödvin
  • 1 msk strösocker
  • 1 krm vitpeppar, krossad
  • 1.5 tsk majsstärkelse
  • 50 gram smör
  • 400 gram potatis (ar)
  • 100 gram morötter
  • 100 gram rotselleri
  • 100 gram palsternacka (or)
  • 2 st gul lök (ar)
  • 1 msk smör
  • 1.5 msk vispgrädde
  • 1.5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  • 1 salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.