1 Vispa
äggvitorna med elvisp till ett hårt skum. Tillsätt sockret, lite i taget, under fortsatt vispning. Det ska gå att vända bunken upp och ner utan att marängsmeten rör sig.
1 Spritsa
ut marängbottnar på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick Nutella på varje. Spritsa över en topp.
1 Ställ
i nedre delen av ugnen, sänk till 100 grader. Grädda till marängerna släpper från papperet, cirka 45 minuter. Låt svalna.
Idag är det inte bara den 5 februari, det är även nutelladagen. Mitt förslag till nutelldagsfika i år är de här underbart sega marängerna med frasigt skal
Du behöver. * 6 gggvitor* 3 dl strösocker* 1 dl Nutella. Gör så här. 1. Sätt ugnen på 125 grader. Blanda äggvitor och strösocker i en rostfri bunke och sänk ner den i sjudande vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.