Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Dagens inlägg är en fjantigt god nubberöra, som föga förvånande passar utmärkt till snaps av alla de slag, och passar finfint på påskbuffén eller som läcker liten förrätt
Till förrätt hade vi en nubberöra på knäckebröd som jag blandade ihop lite själv. Karins nubberöra. Ikväll firade vi lite att jag har fått ett nytt jobb
1. Skär sillen i mindre bitar. Blanda samman gräddfil, majonnäs, kaviar, lök, dill, purjo och dill. 2. Blanda ner sill och potatis och smaka av med salt & peppar
I bloggen Matgeek hittade vi recept på en riktig klassisk gubbröra och bestämde oss för att testa den till påsk, istället för att göra vår “vanliga” Nubberöra
Denna supergoda nubberöra fixade jag till julbordet. jul, julfirande, julmat, nubberöra, tomten. Nu är vi hemkomna från Örebro efter ett fantastiskt mysigt julfirande i Örebro med hela familjen
Lägg nubberöran på tex rostat bröd eller i små glas och ringla över såsen. Koka äggen och hacka dem. Färskpotatis tvättas noggrannt och skäres i små ca 3 x 3 cm stora bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.