Stek baconet hårt och låt torka på hushållspapper.
Fördela Philadelfia, ost och päron över degen.
Varmluft 200 grader i 8-10 min.
Strö baconsmulor över.
Smula över ädelost och lägg på paprikaringar, baconbitar och halverade oliver. 1150 g ädelost. 125 g jäst 2 dl 37-gradigt vatten 1 msk olja 1/2 tsk salt 5 dl vetemjöl 5 stora tomater 150 g ädelost 1 grön paprika i ringar 8 skivor bacon 12 svarta oliver 1 tsk oregano 2 dl riven ostRör ut jästen med det varma vattnet
Pizzarecept är ju kanske lite tråkigt för det är ju inte precis svårt att kasta på olika saker på en pizzabotten, men det här var en så otroligt god kombo så jag måste helt enkelt dela med mig
Krydda med svartpeppar och pizzakrydda efter att du avtagit ut pizzan ur ugnen. Skiva tomaten och fördela den över hela pizzan och riv sönder prosciutton lite grann och fördela den också
Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré. Vi gjorde en favorit i repris pizza som bara är helt magiskt god och precis som alla andra rätter jag gör så är den otroligt enkel, haha
8 bufféportioner 50 g flagad mandel 2 stora päron (gärna conference) 2 msk flytande honung 140 g ädelost 5 pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Pensla dem med pressad citron. Servera gärna med lite vaniljglass. Recept på deg. 1. Gör degen. Sätt ugnen på högsta värme samtidigt som du sätter in en plåt
Schysst, glutenfri pizzamed tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Vi bakade ihop en hälsosam pizza och toppade med en förjäkla fin kombination vi slängt ihop förr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.