Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
(Om ni fattar vad som har hänt nu, så är ni mer kvicktänkta än mig tydligen. Det blev fint som snus med den ugnsbakade vitlöken, den blir liksom mjuk och len och alldeles alldeles
* 2,5 msk honung. 2,5 msk honung. "Mamma kan vi inte grilla. " Klart man blir sugen när vårluften för med sig den goda doften av grillat mellan trädgårdarna
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Grädda i ca 10 minuter tills muffinsen är klara. Grädda i ca 10 minuter tills muffinsen är klara
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Populära inlägg. Hirams Värmlandstårta. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blir det mycket annat
Häll nu i hälften av mjölet och blanda ordentligt. Lägg tillbaka degen i bunken, täck med en duk och låt jäsa i ca 45 minuter, eller tills den är dubbelt så stor. Dela nu upp degen i 4 lika delar och baka ut i mjöl. Låt dessa jäsa ytterligare 45 minuter under duk. Grädda limporna på ca 200 grader under 30 minuter, eller tills limporna fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.