Så nu behöver niinte fundera på det mer. Bäst om ni smular sönder kexen med hjälp av händerna och lägger smulorna i kvargskålen/bunken eller vad ninuäter kvarg ur) = en himmelsk smak
· Vispaihop ägg, socker, saffran och rivetapelsinskal några minuter med handvisp. Mitt knep för att få dem på det senare visetär att tillsättavaniljkrämi smeten
Nu får ni ha en skön kväll, solen lyser här men det blåser kallt…. Jag har blivitlärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever inte som manlär utan detblirintefisk så ofta tillmiddag
Häll imatlagningsgrädden och fonden i grytan. Det var tummen upp, jag eller vigillarverkligen grytor perfekt att ta tillnärfantasin tryter och så bra närdetblir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare närmanvärmer dem
mini marshmallows. Nuärdet jul igen. Skär av det gröna på jordgubben så den står stadigt. Detta tar i bara en liten stund och blirfint att dekorera med
Regniga dagar fördrivsgärna med bakning. Varför förgro potatisen så den får både rötter och blast. Ett av Hiramsklassiska recept ärVärmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram närdetär dags för kalas
Ifallni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en litenminiomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
På bloggen finnsdet massor av bra tips på olika mellanmål som du snabbt fixar själv, men vissa saker kan maninte förvara i väskan en hel dag i väntan på träning eller hunger eller passar helt enkelt inte att äta på språng och då ärdet bra med färdigaalternativ
Den varma och krämiga chévren tillsammans med brödet, söt honung, balsamico, ruccola och litenötigt rostade pinjenötterär en grym kombination som slår det mesta
För att snabba på jäskulturen kan man hälla i en skvätt vätska från en tidigaremjölksyrning, detoptimalaär vätska från något som mjölksyrats en vecka men det funkar även med äldre kultur
Neta sökte intillvuxenutbildningeniGöteborgsregionenimånadsskiftet oktober/november. Dettaärdet äventyr vitidigare nämnt men som blev ännuroligarenunär alla tårtbitarnafallit på plats
Nej det kanske inteär så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärnaekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att manintevet vad man ska laga samma kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.