Receptet är från Kafé Tinell’s kokbok och är ett av de som vi gjorde den där dagen då vi hade besök. Det här måste vara en av de absolut godaste och enklaste fisksopporna någonsin
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Under vår resa stannande vi till vid ett underbart litet kafé som låg på en höjd med en fantastisk utsikt över de gröna kullarna och det turkosa vattnet (så vackert
Sernik på ett kafé i Warszawa. Jänkarna har lyckats med att exportera sernik tillbaka till Polen där den serveras just som cheesecake av många kaféer i dag
Den här soppan kommer definitivt att serveras i Blå Husets kafé till våren. Det här receptet flimrade förbi på facebook via KIT igår och fångade mitt intresse
Slottsträdgårdens Kafé. Kaféet drivs av genommysiga tv-kocken Tareq Taylor och trots att aprilvädret visade alla sina förmågor under tiden vi satt där, så var det väldigt trevligt
Där bakade jag allt bröd själv till restaurang och kafé första sommaren. Bullbak för allergiker Bakning var förr en stor källa till glädje hos mig, på senare år testade jag även en hel del med Surdegsbröd
Mia Öhrn som bloggar om kakor och bakverk har gett ut boken "Mitt eget kafé" Den tog jag fram och bläddrade i för inspiration och hittade en smulpaj som såg läcker ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.