Jag älskar frosting med philadelphiaost, men ibland tycker jag att det kan vara svårt att få till konsistensen och man behöver använda mängder med florsocker (vilket gör att den blir himla sött)
Blanda i florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingenAnvänd en sprits med stooooor tyll för att få till snitsen på frostingen, eller bred på efter bästa förmåga om du saknar sprits
Hallon och lakrits – det kan ju vara något av det godaste som finns, förutom choklad då. Det blev Halloncupcakesmed lakrtitsfrosting som får följa med ut med svärfamiljen i naturen en härlig höstdag
Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten. Garnera med hallon. Placera ut formar på en vanlig plåt eller på en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet
Jag tryckte även ner några hallon i varje form med smet innan jag gräddade dom. Så det har blivit rätt mycket fikande med all familj och vänner som velat hälsa på och träffa det lilla livet
Ibland får man dock med annat på köpet. -) Till dessa cupcakes provade jag en ny frosting, men den levde tyvärr inte upp till förväntningarna, så ni får hålla tillgodo med muffinsreceptet - som ni hittar här
Super goda cupcakes med krämigt inre. Mixa fyllningen eller arbeta till en jämn smet med händerna. Spritsa eller klicka försiktigt i fyllningen men var noga med att den ligger i mitten och inte rör kanten
och tänk där i kylen stod en paket med laktosfri fil (en liten lämning från påskbesöket) inget som vi i vanliga fall äter så den kommer att stå där och bli gammal innan jag häller ut den
Jag hade turen oturen att bo bara några kvarter från deras butik i Chelsea Market när jag pluggade och jobbade där, och efter att ha smakat deras morotskaka blev det säkert ett par besök i månaden för att köpa med mig deras gudomliga bakverk
Sen har jag färgat vaniljfrostingenmed pastafärg för att få till den där blåa Frost-färgen. Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp
Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Vispa ägg, socker, sirap och vaniljextrakt med elvisp. Blanda vetemjöl med kryddorna och bakpulvret i en skål
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner växelvis med smörblandningen. vaniljfrosting. Spritsa på muffinsen och garnera med lite strössel ca 12 mellanstora saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.