Blanda i florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingenAnvänd en sprits med stooooor tyll för att få till snitsen på frostingen, eller bred på efter bästa förmåga om du saknar sprits
1Lemoncurd3 äggulor (från stora ägg) 1 ägg (från stort ägg) 2 citroner, finrivet skal och saft (ekologiska) 0,5 dl strösocker 25 g smör, kallt. 1Maräng2 äggvitor 1 dl strösocker. 1Rostad vit choklad100 g vit choklad
Jag hittade en kladdkaka medlemoncurdochvit choklad och insåg att jag hade allt hemma om jag halverade receptet så jag tog en mindre form och gjorde enligt receptet
Om du inte känner för att göra din egna curdoch inte vill ha yuzu curd, trots att den är helt otrolig, så kan du i vilken butik som helst köpa lemoncurdoch ta en klick lemoncurd
Häll upp på rena burkar, låt svalna och sätt på lock. 11 1/2 citronSå här gör du Finriv citronskalet och pressa ur saften ur citronerna. Koka upp citron-skal och citronsaft med 1 dl socker och smör tills allt löst sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst och blanda med citronkrämen
Smält chokladen och vispa samman med mascarpone och florsocker. Mascarponefrosting medvit choklad. Rabarber och jordgubbar är ju en supergod kombination så jag gjorde en kompott av det och blandade ner i en cupcakesmet
Vispa grädden tillsammans med vaniljsocker ochlemoncurd. Vänd ner den hackade vita chokladen med en slickepot och bred sedan fyllningen över den kallnade tårtbottnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.