Nu ska jag inte traggla mer om det, vet hur jädrans nyfiken jag själv blir när någon pratar om A men inte avslöjar B så jag lovar att knipa igen tills allt har fallit på plats
Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Fruktköttet försvinner om du använder en råsaftcentrifug och därmed förändras kaloriinnehållet, det blir mycket tätare vatteninnehåll och därför blir kcal-innehållet lägre
ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
Häromsistens blev det tryffel- och salamicrostini och grönpeppriga snittar. Grönpepparröran gör sig bättre på hårt tunnbröd, men funkade hyfsat på samma sorts crostini som salamin
) Håkan är på jobbet sen några timmar tillbaka, rullandes, stoppandes och malandes, själv började jag min ledig dag med en stärkande morgonpromenix och nu blir det frukost på det
Ett varningens ord. Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Jag har upptäckt två nya favoriträtter som är helt gröna båda två. En tar lite längre tid och den andra går att slänga ihop snabbt om man inte har så mycket tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.