Finisen. Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
På bilden är dock inte de krossade kexen med som jag hade i botten på glasen som jag bjöd på. När vi skulle ha middag i fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk
Det här receptet är till er, ni vet vilka niär. Ös smörhelvetet över ryggbiffen med en sked hela tiden under stekningen och stek för helvete inte för länge
Det yttersta lager på vegetabilier är fullt med nyttiga ämnen och är rik i kostfiber som bidrar bland annat till bra matsmältning och därmed skyddar mot mag- och tjocktarmscancer och sänker kolesterolvärde
Vad är väl en blåbärspaj utan vaniljsås. Men pajen hade jag värmt så glass var inte alls fel på den. ande syster manipulerat ett vaniljsåsrecept och delade med sig
Av Karin Fransson har jag lärt mig att nässlor kan skördas hela säsongen. Bara man slår eller klipper bort dem som är stora och grova så kommer det nya fräscha plantor som går bra att plocka tills de börjar få blommor
Myten som man ibland träffar på om att det skulle dofta get när man äter chévre ärinte sann. Det luktar inte mer från getost än från någon annan smakrik ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.