Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
på sommarsalladen. Med tanke på värmen som lägger sig som ett blött duntäcke över Göteborg just nu samt att man måste äta för att orka med något alls så passar det jäkligt bra med en fräsch sallad till lunch
Känns lite som att potatissalladen är bortglömd denna sommar. Många andra sallader figurerar lite varstans men just den klassiska potatissalladen har jag inte sett mycket av
. Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka
Den här blir lagom tjock, tycker jag, dvs den är trögflytande men rinnande och inte som kräm. Den är precis lagom söt dessutom, vilket enligt mig inte då är sådär särskilt söt
Inte bara rawfood-desserter. Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.