The past week has been amazing, and given me a pre-taste of Swedish summer. Warm summer days can make us lazy, and inspiration can sometimes be lacking
Salads are the perfect summer food – don’t you agree. Haloumi is fantastic with sweet and sour flavors and paired with red fruits/berries this makes a salty/sweet luscious and filling salad for warm summer days
En enkel sallad gjord på broccoli, som får sin krämighett av majonnäs och kvarg. Salladen passar bra som fyllning i hamburgare eller med vegetariska biffar
Vem älskar inte avokado. Jag är en av de där som fullkomligt älskar avokado i det mesta. allt från smoothies och sallader till guacamole eller att fylla dom som jag har gjort här
I Spanien hittar man ofta ”rysk sallad” som tapas, det är en balkanversion av potatissallad. I min och Annas bok LCHF Fisk & Grönt som jag personligen tycker innehåller såååå goda recept har vi med detta receptet och då har vi använt zucchini istället för potatis, lika gott
Bring a large pot of generously salted (use about 1/2 cup kosher salt) water to a boil. Set up an ice bath next to the stove and generously salt (about 1/4 cup kosher salt) that water as well
Hej,. Idag är det vårdagjämning och även persiskt nyår, Nouruz. Middagen ikväll var inte speciellt persisk, mer italiensk, frikadeller i tomatsås och pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.