Mixa den frysta bananenoch proteinpulvret tills du har en krämig glass. Världsenkelst, världsgott. Det här var vad jag åt mellan mitt yogapass ochstyrketräningspass igår – krämig proteinglass med blåbär och kanel
Lyxigt eftersom det är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiina bilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram i moderiktiga träningskläder på väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vi vanliga kan titta in på dem springa hurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda dendagenföre, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagenefter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Och det är ju så enkelt att göra. Blev toksugen på krämig räksoppa gjord på egen fond. Hade lite lax kvar sedan onsdagens middag så den tillsammans med några räkor och dumplingsark (jag har en förpackning i frysen som jag låter halvtina och kan då avlägsna så många små ark jag behöver, sedan tillbaka in i frysenigen) fick vi oss ävenen god liten förrätt - och därmed var påsken inledd
Trots namnet var det utdrucket redan före "tio i nio". Förutom allt extra som skulle in just denna vecka, till årsredovisningen, månadsrapportenochspecialprognosen lyckades jag toppa med en härlig hosta och allt sammantaget resulterade i en migränsväng - något som inte har drabbat mig på över nio år (Jag hade då en i sammanhanget ganska blygsam variant, som kunde hävas med något som var utskrivet av läkare (vanliga huvudvärkstabletter ger noll effekt)
Man kan anpassa innehållet i pajenefter eget smak och tycke. Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.