Filodeg är toppen om man vill göra rullar av denna typen, gillar du inte fetaost så ta mozarella. Jag tycker nog mozarella är godare, men det är ju en smaksak
…och Frida är hög. Länge har hon önskat baka en salt paj gjord på filodeg. Och när filodegen uppenbarade sig så lämpligt i frysdisken i den högt uppskattade K-Marketen i närheten av hennes hem, gjordes lördagskvällen komplett med en underbart kompakt och smakrik paj
Idag bjöd jag familjen på efterrätt efter lunchen, vilket blev väldigt uppskattat. Efterrätten görs på ca 20 minuter och är en perfekt avslutning på en god middag
Ett recept jag har sparat från ICAs buffé tidning. Perfekt att bjuda på om man har gäster/ fest. Väldigt gott och enkelt men samtidigt en festlig och lyxigare variant av ganska så tråkig brie
Postat av Elin lördag 08/10 2016 kl. 9. 56 Kommentera. Bakade fikon med getost, hackade nötter och honung. Barnen fick preppa dessa ‘nibbles’ på egen hand i väntan på middagen igår
Man kan antingen fritera eller tillaga dom nötfyllda pannkakorna i ugnen. Eftersom jag just nu är ute på lite ärenden så har jag förberett ett tidsinställt inlägg till er
Rulla ut filorullen och skär genom alla lager till 6 rektanglar (ca. Dessa ostrullar är utsökta. Dessutom är de enkla att göra, dock aningen pillrigt eftersom att filodegen är så tunn, men i helhet enkelt
Nötfyllda pannkakor med romsås, Gundel, är något som serveras nästan överallt. vi lyssnar på er, eller läser det ni skriver, och därför bjuder vi er på lite av matbilderna från Budapest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.