Maja följer jag på Instagram (Majas LCHF) och hon har massor med trevliga recept. Äntligenfick jag tummen ur att göra dessa plättar/bröd som så många redan testat
Dijonmajonnäs. Skiva löken i tunna skivor. Koka upp ättika, socker och vatten med senapsfröna. Lägg ner hälften av löken i lagen och låt den ligga och dra så länge som möjligt
Strimla purjolöken. Skär kasslern i stavar och stek i en panna tills det fått färg. Häll i purjolöken mot slutet av stektiden och stek tills den blivit mjuk
Börja med att skära fläskfilénibitar. Fräs det tillsammans med vitlökeni en kastrull. Skär paparikan och rör ner det i grytan tillsammans med resten av ingredienserna
Glutenfri saffransbulle, drömrulltårta och småkakan jitterbuggareblir ett komplett fika. Väldigt goda är de alla också, och inte det minsta sämre än med vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.