Räkröran som serverades till bakpotatisen den här gången kan såklart serveras till det mesta. Nu är det definitivt sista chansen för de här gamla knölarna
Denna gång har vi en champagne av Françoise Bedel i glasen. Till detta provar vi ostronporter och den fungerar bra till ostron à la naturell men då vi alla runt bordet föredrar att njuta dessa tillsammans med en vinägrett eller citron passar nog en bubblande champagne bättre
Till Fester med rester bjöd hon på den här brödgratängen, som passar alldeles utmärkt nu efter helgerna när några överblivna skivor av julskinkan kanske finns i frysen
Morgonen inleddes med dennästsista detoxdrinken för denna kur. Men jag vet inte vart tiden rann iväg för när jag satte mig ner för att avnjuta min lunch insåg jag att jag bara hade åtta minuter på mig tills jag hade utvecklingssamtal med chefen
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Svårt är det sista det är. Du kommer älska den. Gör den som appetizer till många, som helgmys eller varför inte till kräftskivan istället för västerbottenpajen
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden. Låt svalna och dela sedan i tre delar, så här som min mamma gör på den här bilden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.