Den sista vintergrytan
OSKARP MASK
OSKARP MASK
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev, bit eller färdigskurna grytbitar
  • 50 g sardeller i olja
  • 150 gram rökt sidfläsk, i tärningar utan svål
  • 1 msk smör
  • 1 palsternacka, skuren i grova bitar
  • 2 morötter, skurna i grova bitar
  • 10 steklökar, hela
  • 5 dl rött vin
  • 2,5 dl kalvfond, utspädd
  • 5 dl krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 4 lagerblad
  • 1 msk rosmarin
  • 1 msk timjan
  • 300 g trattkantareller
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.