När själva granolan är klar kan du tillsätta olika torkade frukter/bär, t. URL/Bloggadress. Det är inte det lättaste att hitta en glutenfri granola utan en massa socker
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Jag saknade lite crunch i den granola jag har gjort de senaste gångerna nu i höst men senast fick jag verkligen till det och granolan blev sådär krispig och god som jag ville ha den
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
solroskärnor/pumpafrön/hasselnötter. Låt granolan svalna innan du lägger i den torkade frukten. Blanda havregryn och nötter/frön och kokos i en skål och rör runt så att allt blandas väl
Den allra godaste granolan eller müslin gör man hemma själv. Till den granola behöver du. Vill man ha torkad frukt i granolan kan man tillsätta detta efter den svalnat
Ni får gärna höra av er om ni vill ha lite mer personliga bilder här på bloggen/instagram. Trotts en miljon saker att göra bestämde jag mig för att slänga ihop en egen granola igår
Granola är något som är riktigt gott till både frukost och brunch. Det finns många olika varianter man kan köpa, men granola är något som är väldigt enkelt att göra själv
I helgen experimenterade jag och min kompis lite i köket och när vi var klarade hade vi lyckats göra en riktigt god granola med smak av choklad och hasselnöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.